Winback

KATSO TARJOUS ILMAISEKSI

telia

Telia puhelinliittymät

Telialla on usein hyviä tarjouskampanjoita ja edullisia liittymiä.

moi

Moi liittymät

Moi Mobiili on suosittu, edullinen ja nopea liittymäntarjoaja.

telia

Telia nettiliittymät

Telia mobiililaajakaista on loistava vaihtoehto kodin netiksi ja esimerkiksi tablettiin.

Mikä on winback tarjous?

Winback on tarjous, jonka yritys lähettää lähteville asiakkailleen yrittäessään saada heidät perumaan lähtönsä.

Kuvitellaan, että olet vaihtamassa operaattoria. Vanha yhtiösi voi lähettää sinulle winback-tarjouksen, jossa on esimerkiksi alennettu kuukausimaksu tai nopeampi netti, toivoen, että palaat takaisin heidän asiakkaakseen. Yksinkertaisesti sanottuna, se on yrityksen tapa sanoa: ”Meillä on nyt parempi tarjous, älä jätä meitä!”

Miten saada winback tarjous?

Asiakkaat eivät automaattisesti saa uusia tarjouksia, kun esimerkiksi määräaikainen alennettu hinta päättyy. Asiakkaan on itse tehtävä aloite ja näytettävä merkkejä lähdöstä, jolloin operaattori voi tarjota saman tai jopa paremman hinnan kuin vanhassa sopimuksessa.

Prosessi on yksinkertainen: vaihda palveluntarjoajaa ja odota yhteydenottoa vanhalta operaattoriltasi. He voivat soittaa, lähettää tekstiviestin tai sähköpostin, jossa sinulle tarjotaan winback-tarjous tai pyydetään soittamaan, jolloin sinulle tehdään uusi tarjous.

Jos haluat winback tarjouksen nyt, siirry sivun alkuun ja valitse operaattori, jota sinulla ei ole ja tilaa mikä tahansa liittymä heti. Yleensä winback tarjouksen saa samana muutaman päivän sisällä. Tässä ei ole riskiä, koska netistä ostaessa, asiakkaalla on myös kahden viikon peruutusoikeus.

⭐ Tilaa tarjoukset ja säästä!

Näin saat Elisa winback tarjouksen

Näin saat Elisa winback -tarjouksen: Aloita tekemällä uusi sopimus toisen operaattorin, kuten Moi, DNA:n tai Telian kanssa. Kun Elisa huomaa, että olet vaihtanut palveluntarjoajaa, he voivat ottaa sinuun yhteyttä ja tehdä winback-tarjouksen saadakseen sinut takaisin asiakkaakseen.

Näin saat Telia winback tarjouksen

winback tarjous

Näin saat Telia winback -tarjouksen: Kun haluat saada Telialta winback-tarjouksen, aloita tekemällä uusi sopimus toisen operaattorin, kuten Elisan, Moi:n tai DNA:n kanssa. Telia haluaa pitää asiakkaansa, joten kun he huomaavat, että olet lähtenyt, he ottavat sinuun yhteyttä.

Näin saat DNA winback tarjouksen

Näin voit saada DNA winback -tarjouksen: Jos olet DNA:n asiakas ja haluat winback-tarjouksen, ensimmäinen askel on tehdä uusi sopimus toisen operaattorin, kuten Telian, Elisan tai Moi:n kanssa. Kun DNA huomaa, että olet vaihtanut toiseen operaattoriin, he saattavat ottaa sinuun yhteyttä ja yrittää houkutella sinut takaisin erikoistarjouksella. Voit odottaa saavasi puhelun, tekstiviestin tai sähköpostin, jossa DNA esittää sinulle tarjouksen.

Miksi operaattorit tarjoavat winback tarjouksia?

Operaattorit tarjoavat winback-tarjouksia useista syistä. Ennen kaikkea he haluavat säilyttää asiakkaansa ja vähentää asiakaspoistumaa, sillä asiakkaiden hankkiminen on usein kalliimpaa kuin olemassa olevien asiakkaiden pitäminen. Winback-tarjoukset voivat auttaa operaattoreita palauttamaan menetettyjä asiakkaita, mikä lisää heidän asiakaskuntaansa ja tulojaan.

Telekommunikaatiomarkkinat ovat usein erittäin kilpailtuja, ja operaattorit taistelevat asiakkaista tarjoamalla houkuttelevia etuja ja alennuksia. Winback-tarjoukset ovat yksi keino erottua kilpailijoista ja voittaa asiakkaita takaisin. Se myös usein nostaa asiakastyytyväisyyttä, koska monesti asiakas haluaa jatkaa samalla operaattorilla, kunhan hinta on kohdallaan.

Mistä löydän winback numeron?

Winback-numeroa ei ole saatavilla suoraan. Winback-prosessi käynnistyy tyypillisesti vasta, kun asiakas on vaihtanut operaattoria. Kun vaihdat palveluntarjoajaa, entinen operaattorisi huomaa, että olet lähtenyt, ja saattaa yrittää saada sinut takaisin asiakkaakseen.

Tässä vaiheessa operaattori ottaa sinuun yhteyttä ja antaa tarvittavat tiedot, kuten mahdollisen erityisnumeron, johon voit soittaa hyödyntääksesi winback-tarjouksen. Joten, vaikka suoraa winback-numeroa ei olekaan saatavilla, operaattorinvaihto voi aktivoida prosessin ja saada entisen operaattorisi ottamaan sinuun yhteyttä houkuttelevalla tarjouksella.

Usein kysytyt kysymykset

Saako Elisalta winback tarjouksia?

Kyllä, Elisalta voi saada winback-tarjouksia, kun asiakas on vaihtanut toiseen operaattoriin.

Miten Telialta saa winback tarjouksen?

Telialta saa winback-tarjouksen vaihtamalla ensin toiseen operaattoriin, minkä jälkeen Telia voi ottaa yhteyttä ja tehdä houkuttelevan tarjouksen.

Tarjoaako DNA winback tarjouksia?

Kyllä, DNA tarjoaa myös winback-tarjouksia entisille asiakkailleen, jotka ovat vaihtaneet toiseen palveluntarjoajaan.

Mikä on rescue tarjous?

Rescue-tarjous on käytännössä sama asia kuin winback-tarjous. Se on termi, jota erityisesti Telia on käyttänyt kuvaamaan tarjousta, jonka he tekevät entisille asiakkailleen yrittäessään saada heidät palaamaan takaisin palveluidensa pariin.

Mistä löydän winback numeron?

Winback-numeroa ei voi saada yleensä suoraan, vaan se saadaan yleensä vaihtamalla operaattoria, jolloin entinen operaattori ottaa yhteyttä.

Mitkä operaattorit tarjoavat winback tarjouksia?

Useimmat operaattorit, kuten Elisa, Telia ja DNA, tarjoavat winback-tarjouksia entisille asiakkailleen.