Valoo valokuitu kokemuksia ja tietoa

valoo valokuitu

Valoo valokuidut

Valoo on yritys, joka tarjoaa nopeat yhteydet omakotitaloihin ja taloyhtiöihin. Tutustu tarkemmin valikoimaan siirtymällä Valoon sivuille alta.

Mikä on Valoo valokuitu?

Valoo on suosittu valokuituyhteyksiä tarjoava yritys, joka keskittyy tuomaan nopeat ja luotettavat internet-yhteydet omakotitaloihin ja taloyhtiöihin. Valokuituteknologian avulla Valoo voi tarjota huippunopeita yhteyksiä, jotka ovat jopa nopeampia, kuin perinteiset yhteydet. Nopeat yhteydet korostuvat nykyisin, kun ihmiset tekevät paljon etätöitä ja kuluttavat korkealaatuista viihdettä.

Mitä Valoo valokuitu maksaa?

Valoo on saavuttanut huomattavaa tunnustusta ja suosiota valokuitualalla. Viimeaikaisessa Kauppalehden (13.9.2022) puolueettomassa hintavertailussa Valoo on nimetty markkinoiden edullisimmaksi valokuitutoimijaksi. Valoo on asettanut kunnianhimoisen tavoitteen rakentaa valokuituliittymiä yli 60 000 suomalaiseen kotiin tämän vuoden aikana ja laajentaa palveluaan yli 300 000 kotiin tulevina vuosina.

Valoo on omaksunut moderneja tekniikoita ja vähäpäästöisiä menetelmiä tiedonsiirtoverkkonsa rakentamisessa. Näiden innovaatioiden ansiosta yritys pystyy tarjoamaan valokuituliittymän ilmaiseksi. Asiakkaan kustannukset muodostuvat ainoastaan valitsemastaan internet-yhteyden laajakaistan nopeudesta.

 • Valokuidun rakennustyöt: 0 €
 • Laajakaistaliittymän kytkentämaksu: 0 €
 • S – 100/100 Mbit/s. Tämä paketti sopii kevyeen surffailuun ja 1–2 käyttäjälle. Noin 30-40€ / kk.
 • M – 500/500 Mbit/s. Tämä paketti on suunniteltu koko kodin tarpeisiin ja 4+ käyttäjälle. Noin 35-45€ / kk.
 • L – 1000/1000 Mbit/s. Tämä on tarkoitettu koko kodin vaativiin tarpeisiin ja 6+ käyttäjälle. Noin 35-45€ / kk. Noin 40-50€ / kk.
 • XL – 2000/2000 Mbit/s. Tämä paketti on suunniteltu koko perheelle, ja sillä varmistetaan, että kaista ei lopu kesken. Noin 60-80€ / kk.

Huomioitavaa on, että kaikki nettiliittymäsopimukset ovat määräaikaisia ja kestävät 24 kuukautta. Edullisin mahdollinen sopimus 24 kuukaudelle on 897,60 €.

Tässä esitetyt hinnat voivat muuttua milloin tahansa, joten suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset hinnat Valoon verkkosivuilta.

⭐ Tilaa tarjoukset ja säästä!

Valoo kokemuksia 2024

Mobiiliverkon kattavuuden ja nopeuden puutteet ovat yleisiä ongelmia tietyillä alueilla. Tällaisissa tilanteissa valokuitu voi tarjota merkittävän parannuksen internet-yhteyteen. Siinä missä mobiiliverkko saattaa jättää käyttäjän pulaan, valokuitu tulee usein pelastamaan päivän tarjoamalla vakaita ja nopeita yhteyksiä.

Eri valokuituoperaattorien tarjoamissa palveluissa on kuitenkin eroja. Jotkut operaattorit voivat tarjota palveluitaan laajemmilla alueilla, kun taas toiset keskittyvät tietyille erityisalueille. Myös hinnoittelu ja palvelun laatu voivat vaihdella toimijoiden välillä.

Valoo on yksi toimijoista, joka on saanut merkittävästi jalansijaa valokuitu markkinoilla. Kokemukset Valoon palveluista ovat olleet pääosin positiivisia. Erityisesti Valoon tarjoamat nopeat yhteydet ovat saaneet kiitosta käyttäjiltään. Monet ovat kokeneet huomattavaa parannusta aiempaan verrattuna, ja Valoon nopeutta ja luotettavuutta on usein korostettu käyttäjäpalautteissa. Hinnoissa oli joissain tapauksissa käyttäjien mukaan parantamisen varaa.

Missä Valoo toimii?

Valoo on tunnettu toimijana valokuitualalla ja se on vakiinnuttanut paikkansa monilla alueilla Suomessa. Yritys toimii erityisesti isoilla kasvualueilla, mutta myös monilla pienemmillä alueilla. Jotta saisit tarkan käsityksen siitä, missä Valoo tarjoaa palveluitaan, suosittelemme tutustumaan Valoon virallisille verkkosivuille, joista löytyy ajantasainen lista toiminta-alueista.

Mikäli huomaat, ettei Valoo vielä tarjoa palveluitaan omalla asuinalueellasi, ei ole syytä lannistua. On mahdollista, että yhdessä naapureidesi kanssa voitte ottaa yhteyttä Valooon ja esittää kiinnostuksenne valokuituliittymään. Monissa tapauksissa yhteisöllinen kiinnostus voi vaikuttaa positiivisesti palvelun saamiseen alueelle. Ja mikä parasta, Valoo tekee kaiken raskaan työn – kaivuutyöt ja laitteiden asennukset – ja asiakkaan huolehdittavaksi jää ainoastaan nettiyhteyden kustannukset.

Onko Valoo hyvä vaihtoehto taloyhtiölle?

Valoo Taloyhtiönetti on erityisesti taloyhtiöiden tarpeisiin suunniteltu tuote. Se tarjoaa jokaiseen asuntoon laajakaistayhteyden, jonka nopeus ja hinta määräytyvät sopimuksen mukaan. Jos taloyhtiön tietoliikenneverkko on vanhentunut, Valoo suosittelee sen päivitystä, sillä moderni valokuituverkko ylittää vanhan kuparitekniikan suorituskyvyn. Asukkailla on myös mahdollisuus valita lisänopeuksia. Kun otetaan huomioon Valoon laaja saatavuus ja joustava palvelu, se on erinomainen vaihtoehto taloyhtiöille.

Valoo asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Valoo tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua niin teknisiin kysymyksiin kuin laskutukseenkin liittyen. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8–18 ja lauantaisin klo 10–16. Soittaessasi Valoon, puhelun hinta määräytyy normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun mukaan. Valoo tarjoaa yhteydenoton mahdollisuuden puhelimitse, sähköpostilla sekä chat-palvelun kautta.

Tarkat yhteystiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite, tulee aina tarkistaa suoraan Valoon virallisilta verkkosivuilta, jotta saat ajantasaisen ja oikean tiedon.

Mitä Valoo tuotteita on tarjolla?

Valoo on tunnustettu monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastaan, joka palvelee eri asiakasryhmiä. Tässä on esimerkkejä Valoon tarjoamista tuotteista:

 1. Omakotitalot:
  • Tämä on erityisesti omakotitalojen tarpeisiin suunniteltu palvelu. Se tarjoaa nopeat ja luotettavat valokuidut, jotka täyttävät nykyaikaisten kotien vaatimukset.
 2. Taloyhtiöt:
  • Kuten nimestä voi päätellä, tämä palvelu on räätälöity taloyhtiöiden erityistarpeisiin. Se varmistaa, että jokainen huoneisto saa laadukkaan ja nopean yhteyden.
 3. Valoo TV, digiboksit ja kanavapaketit:
  • Valoo ei tarjoa pelkästään nettiyhteyksiä, vaan myös kattavaa viihdepalvelua. Valoo TV:n avulla asiakkaat voivat nauttia monipuolisesta tv-tarjonnasta. Lisäksi Valoo tarjoaa digibokseja ja erilaisia kanavapaketteja, jotta jokainen löytää itselleen sopivan viihdepaketin.

Kaikkiin näihin palveluihin liittyvät tarkemmat tiedot, kuten hinnat ja tekniset yksityiskohdat, kannattaa tarkistaa suoraan Valoon virallisilta verkkosivuilta.

Mistä löydän Valoo tarjouksen?

Valoo tekee jatkuvasti parhaansa tarjotakseen asiakkailleen parhaita hintojaan, jotka on räätälöity heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Jos olet kiinnostunut näistä tarjouksista, paras paikka aloittaa on suoraan Valoon virallisella verkkosivustolla. Sieltä löydät ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat. Jos kaipaat henkilökohtaista neuvontaa tai apua sopivan tarjouksen valinnassa, Valoon asiakaspalvelu on valmiina auttamaan ja opastamaan sinua.

Valoo tarjoukset

Valoo tarjoaa nopeat valokuituyhteydet kotiin ja taloyhtiöön. Tarkista ajantasaiset tarjoukset alla olevasta napista ja hyödy edullisista hinnoista tehdessäsi hankintoja.

Onko Valoo sovellusta saatavilla?

Tietojemme mukaan Valoo-sovellusta ei ole saatavilla mobiililaitteille tällä hetkellä. Kuitenkin asiakkailla on käytössään oma asiakassivu verkossa, josta he voivat tarkistaa ja hallinnoida omia asioitaan. On suositeltavaa tarkistaa yrityksen virallinen verkkosivusto tai ottaa yhteyttä suoraan heihin saadaksesi ajantasaisimmat tiedot.

Onko Valoo nopea?

Valoo tarjoaa laajan valikoiman nopeuksia vastaamaan erilaisia tarpeita. Vaihtoehdot ulottuvat 100 Mbps:stä aina 1000 Mbps:iin saakka. Tämä monipuolisuus takaa, että jokainen kuluttaja löytää itselleen sopivan nopeuden. Valinnanvaraa on, ja jokaiselle on taattu riittävä yhteysnopeus.

Miten irtisanon Valoon?

Valoo Valokuidun irtisanomiseen liittyvät ehdot riippuvat valokuiduhankkeen vaiheesta:

 1. Tilausvaihe: Voit peruuttaa tilauksen 14 vuorokauden sisällä tilausvahvistuksen vastaanottamisesta tai jos rakentamispäätöstä ei ole tehty 12 kuukauden kuluessa. Jos Valoo ei rakenna valokuituverkkoa alueellasi, tilauksesi peruuntuu veloituksetta.
 2. Ennen valokuituliittymän rakentamista: Jos irtisanot ennen rakentamispäätöstä, kulut ovat alle 200 €. Irtisanoessasi julkisen rakentamispäätöksen jälkeen maksu on 2490 €.
 3. Valmiin liittymän jälkeen: Kun liittymä on rakennettu, määräaikainen sopimus on voimassa 24 kuukautta. Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja sen irtisanominen on maksutonta.

Kiinteistössäsi säilyy arvoa nostava valokuituliittymä, josta ei peritä ylläpitokuluja. Voit aina palata Valoon palveluiden pariin. Huomaathan, että tässä esitetyt ohjeet irtisanomiseksi voivat muuttua ja saat ajantasaiset tiedot Valoon asiakastuesta.

Mihin kaikkialle Valoo voidaan asentaa?

Valoo voidaan asentaa alueille, joissa on riittävästi kiinnostuneita ottajia, kuten tietyissä naapurustoissa. Joillakin alueilla valokuituja on jo vedetty kattavasti. Tarkemmat tiedot ja aluekohtaisen kattavuuden voi tarkistaa suoraan Valoon verkkosivuilta. On siis suositeltavaa selvittää oman alueen tilanne ennen päätöksentekoa.

Onko Valoo valokuitu hyvä valinta?

Jos Valoo valokuidun saatavuus ja hinta vastaavat tarpeitasi, se on varmasti hyvä vaihtoehto. On aina hyödyllistä kysellä tuttavilta tai naapureilta kokemuksia ja suosituksia eri valokuitutoimijoista. Heidän antamansa palaute voi auttaa sinua saamaan paremman kuvan alueesi palveluntarjoajien saatavuudesta ja laadusta.

Onko Valoo kotimainen yritys?

Valoo on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita valokuituratkaisuja niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Yritys on erikoistunut valokuituverkkojen rakentamiseen, ylläpitoon ja huoltoon. Valoo.fi:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja luoda yhteistyössä kestävää tulevaisuutta.

Kuinka nopeasti Valoon saa käyttöön?

Valoon saamisen nopeus riippuu alueellisista tilauksista ja rakentamispäätöksistä. Heti kun alueelta kertyy riittävä määrä tilauksia, tehdään alueellinen rakentamispäätös. Tämän päätöksen jälkeen Valoo sitoutuu aloittamaan verkon rakentamistoimenpiteet 12 kuukauden kuluessa. Vaikka rakentamispäätös olisi tehty, Valoo jatkaa myynnin tehostamista tavoitteenaan mahdollisimman suuri valokuituverkon kattavuus.

Mikä on Valoo täyskuitu?

Valoo Täyskuitu oli tuotteen nimi, jota Valoo käytti aikaisemmin. Nykyään tämä tuote tunnetaan nimellä Valoo Valokuitu. Vaikka nimi onkin muuttunut, palvelu itsessään pysyy samana. Se kattaa valokuitujen myynnin, asennuksen ja ylläpidon kotitalouksille ja muille asiakkaille. Nimenvaihdoksen taustalla saattaa olla erilaisia brändäyksen tai markkinoinnin syitä, mutta olennaisinta on, että kyseessä on edelleen sama laadukas palvelu, jonka avulla asiakkaat saavat nopeat ja luotettavat nettiyhteydet.

Suosittelemmeko Valoo Valokuitua?

Kun pohditaan Valoo Valokuidun suositeltavuutta, on monia tekijöitä otettava huomioon. Ensinnäkin, jos sinulle on ensisijaisen tärkeää saada vakaita ja nopeita nettiyhteyksiä, Valoo on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Heidän tarjoamansa valokuituratkaisu mahdollistaa yhteyksien sujuvuuden myös tilanteissa, joissa liikennettä on paljon.

Hinnan osalta Valoo saattaa olla korkeammassa hintaluokassa verrattuna esimerkiksi mobiiliverkkoihin. Kuitenkin, jos hinta ei ole sinulle ensisijainen huolenaihe ja olet valmis investoimaan laadukkaaseen yhteyteen, Valoo voi olla juuri oikea valinta. Etenkin tehokäyttäjät, pelaajat ja etätyöskentelijät arvostavat Valoon palvelua.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Valoo paras valokuitu?

Valoon laatu on tunnustettu monien käyttäjien keskuudessa, mutta parhautta on vaikeaa sanoa, koska se riippuu jokaisen omista tarpeista ja kokemuksista.

Mikää on Valoo hinta?

Valoon hinta vaihtelee eri pakettien ja tarjousten mukaan. Se voi olla kilpailukykyinen verrattuna muihin tarjoajiin.

Mistä voin ostaa Valoo valokuidun?

Valoo valokuitua voi ostaa suoraan yrityksen verkkosivuilta tai heidän myyntipisteistään.

Onko Valoo täyskuitu vielä myynnissä?

Valoo Täyskuitu oli aikaisempi tuotenimi, ja nykyisin tuote tunnetaan nimellä Valoo Valokuitu.