Telefinland

KATSO TARJOUS ILMAISEKSI

dna

DNA liittymät

DNA liittymät ovat nopeita vaihtoehtoja kaikkeen käyttöön. Saat DNA liittymät helposti käyttöösi ja hoidat sillä kaikki tarvitsemasi asiat.

moi

Moi liittymät

Moi Mobiili on nopeasti suosituksi tullut liittymäntarjoaja, joka tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja hyvin toimivan liittymätuotteen.

telia

Telia liittymät

Telian kotimaiset ja huippunopeat liittymät sopivat puhelimeen tai kodin netiksi. Voit yhdistää Telian liittymät kaikkiin tarvitsemiisi laitteisiin.

Mikä on Telefinland?

Tele Finland oli teleoperaattori, joka perustettiin osana TeliaSonera Finlandia vuonna 2004. Se alkoi aluksi toimia TeliaSonera Finlandin tytäryhtiönä. Vuoden 2006 huhtikuussa Tele Finland keskeytti väliaikaisesti liittymien uusmyynnin ja markkinoinnin, mutta toiminta jatkui pian uudelleen. Vuonna 2017, Tele Finland yhdistettiin Soneran kanssa ja nimi muutettiin Telia Finlandiksi.

Mitä liittymiä Tele Finland tarjosi?

Tele Finland tarjosi laajan valikoiman mobiilipalveluita suomalaisille kuluttajille. Heidän tarjontansa käsitti perinteiset puhelinliittymät, tekstiviestit ja datankäytön.

Lisäksi heillä oli mobiililaajakaistaliittymiä eri nopeus- ja datamäärävaihtoehdoilla. Prepaid-liittymät olivat myös osa heidän valikoimaansa, mahdollistaen joustavan käytön ilman kuukausisitoumuksia.

Tele Finlandin kilpailukykyiset hinnat ja yksinkertaiset palvelupaketit tekivät siitä suositun valinnan monille suomalaisille.

⭐ Tilaa tarjoukset ja säästä!

Mitä tapahtui Telefinlandille?

Teleoperaattorit Sonera ja Tele Finland muuttivat nimensä Teliaksi. Asiakkaille tämä tarkoitti, että laskut alkoivat tulla Telialta ja kännykän yläreunassa alkoi näkyä nimi Telia käynnistyksen jälkeen. Katukuvassa yhtiön kyltit päivittyivät uuteen ilmeeseen. Telia toimi monissa maissa, kuten Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö syntyi, kun ruotsalainen Telia ja suomalainen Sonera yhdistyivät vuonna 2002.

Mikä on hyvä vaihtoehto Telefinlandille?

telefinland

Tele Finlandin jälkeen kuluttajilla on ollut useita vaihtoehtoja matkapuhelinoperaattoreista Suomessa. DNA on tunnettu nopeista laajakaistayhteyksistään ja monipuolisista tv-palveluistaan. Telia, joka aiemmin yhdistyi Soneran ja Tele Finlandin kanssa, tarjoaa laajaa palveluvalikoimaa sekä mobiilissa että kiinteissä verkoissa.

Elisa puolestaan on yksi Suomen suurimmista operaattoreista, joka tarjoaa sekä kuluttaja- että yrityspalveluita. Moi Mobiili on pienempi toimija, mutta on saavuttanut suosiota yksinkertaisilla hinnoittelumalleillaan ja joustavilla liittymäpaketillaan. Jokaisella näistä toimijoista on omat vahvuutensa, joten kuluttajan kannattaa valita operaattori omien tarpeidensa mukaan.

Yhteenveto

Suomessa toiminut Tele Finland oli suosittu teleoperaattori, joka tarjosi erilaisia liittymävaihtoehtoja ennen yhdistymistään Telian kanssa. Sen jälkeen kuluttajat ovat kääntyneet muiden operaattorien, kuten DNA:n, Telian, Elisan ja Moin puoleen.

Mikä oli Tele Finland liittymä?

Tele Finland oli operaattori, joka tarjosi Suomen markkinoilla erilaisia liittymiä moniin tarpeisiin.

Oliko Telefinlandilla prepaid liittymiä?

Kyllä, Telefinlandilla oli tarjolla myös prepaid-liittymiä.

Kannattaako oma liittymä ostaa Telefinlandilta?

Tele Finland on nykyään osa Teliaa, joten uusia liittymiä ei voi enää ostaa Tele Finlandin nimellä. Kuluttajien tulee harkita muita saatavilla olevia operaattoreita.