Sonera

KATSO TARJOUS ILMAISEKSI

telia

Telia puhelinliittymät

Telialla on usein hyviä tarjouskampanjoita ja edullisia liittymiä.

moi

Moi liittymät

Moi Mobiili on suosittu, edullinen ja nopea liittymäntarjoaja.

telia

Telia nettiliittymät

Telia mobiililaajakaista on loistava vaihtoehto kodin netiksi ja esimerkiksi tablettiin.

Mikä on Sonera?

Sonera oli suomalainen teleoperaattori, joka tarjosi laajaa valikoimaa viestintäpalveluita, mukaan lukien matkapuhelin-, laajakaista- ja TV-palvelut. Yrityksen historia juontaa juurensa 1900-luvun alkuun, ja se oli pitkään yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista.

Sonera yhdistyi myöhemmin ruotsalaisen Telian kanssa, muodostaen Telia Company -nimisen yrityksen. Yhdistymisen jälkeen Sonera-brändi hävisi vähitellen, mutta sen perintö Suomen telekommunikaatioteollisuudessa on edelleen merkittävä.

Mihin Soneran liittymät katosivat?

Sonera-brändin ja sen liittymien katoamisen taustalla on yrityskauppoja ja brändiuudistuksia.

Kun Sonera ja ruotsalainen Telia yhdistyivät vuonna 2002, yrityksen nimeksi tuli ensin TeliaSonera. Yhdistymisen myötä kaksi yritystä alkoivat integroida palveluitaan ja toimintojaan.

Vuonna 2016 TeliaSonera päätti luopua TeliaSonera-nimestä ja siirtyä käyttämään nimeä Telia Company. Tämä muutos näkyi kuluttajille siten, että Sonera-brändi korvattiin vähitellen Telia-brändillä myös Suomessa. Tämän seurauksena Soneran liittymät ja palvelut siirtyivät Telia-nimen alle.

⭐ Tilaa tarjoukset ja säästä!

Onko Sonera sähköposti (webmail) olemassa?

Sonera-brändin alla toimineet palvelut, kuten sähköpostipalvelu inet.fi, siirtyivät aikanaan Telian hallintaan, kun Sonera ja Telia yhdistyivät. Kun yritykset ja palvelut uudistuvat ja teknologia kehittyy, vanhojen palveluiden ylläpito voi tulla kustannustehottomaksi tai niiden tarjoamat ominaisuudet saattavat jäädä jälkeen kilpailijoiden vastaavista. Tämän vuoksi on ymmärrettävää, että Telia on päättänyt lopettaa inet.fi-sähköpostipalvelun.

Suosittelemme Telian sähköpostin käyttäjiä siirtymään muihin ilmaisiin sähköposteihin, kuten vaikkapa Gmailiin tai Outlookiin. Voit saada näillä palveluilla hyvän käyttökokemuksen helposti ja nopeasti.

Mitä liittymiä Sonera tarjosi?

sonera

Sonera tarjosi monipuolisia liittymiä vastaamaan asiakkaidensa viestintätarpeisiin. Valikoimaan kuuluivat matkapuhelinliittymät, laajakaistaliittymät kotikäyttöön sekä kiinteän verkon puhelinliittymät. Lisäksi Sonera tarjosi mobiililaajakaistaliittymiä sekä televisiopalveluita. Yritysasiakkaille oli saatavilla omia erityisliittymiä. Soneran liittymät tunnettiin niiden luotettavuudesta ja kattavasta peitosta Suomessa. Vuosien varrella liittymätarjonta ja palvelut kehittyivät teknologian ja markkinoiden muutosten mukana.

Onko Sonera laajakaistaa myynnissä?

Ei, Sonera-laajakaistaa ei ole enää myynnissä. Sonera-brändi yhdistyi Telian kanssa, ja sen palvelut ja tuotteet siirtyivät Telian alle. Nykyään laajakaistapalvelut ja muut vastaavat palvelut Suomessa löytyvät Telia-brändin alta. Joten jos olet kiinnostunut laajakaistapalveluista, kannattaa kääntyä Telian puoleen Suomessa.

Voiko Sonera prepaid liittymiä vielä ostaa?

Ei, Sonera prepaid -liittymiä ei voi enää ostaa. Kun Sonera yhdistyi Telian kanssa, Sonera-brändi vähitellen korvattiin Telia-brändillä. Telian alle siirrettiin myös Soneran tuotteet ja palvelut, mukaan lukien prepaid-liittymät. Nykyään Suomessa tarjolla olevat prepaid-liittymät ovat Telia-brändin alla. Jos olet kiinnostunut ostamaan prepaid-liittymän, kannattaa siis tarkastella Telian tarjontaa.

Yhteenveto

Sonera, aikaisemmin suosittu suomalainen teleoperaattori, yhdistyi Telian kanssa ja sen palvelut ja tuotteet siirrettiin Telian alle. Tämän seurauksena Sonera-brändi katosi markkinoilta. Sonera-laajakaistaa ei ole enää saatavilla, ja sama koskee Sonera prepaid -liittymiä. Nykyiset laajakaistapalvelut ja prepaid-liittymät ovat Telian brändin alla. Asiakkaiden, jotka ovat kiinnostuneita näistä palveluista, tulee suunnata Telialle. Soneran perintö näkyy edelleen Telian tarjoamissa palveluissa ja tuotteissa Suomessa.

Missä Soneran asiakaspalvelu on?

Soneran asiakaspalvelu on yhdistynyt Telian asiakaspalveluun, ja palvelua saa Telian kanavista.

Mitä Sonera kaupasta pystyi ostamaan?

Sonera-kaupasta pystyi ostamaan matkapuhelinliittymiä, laajakaistoja, puhelimia sekä muita viestintään liittyviä tuotteita ja palveluita.

Mikä on Sonera nopeustesti?

Sonera nopeustesti oli työkalu, jolla asiakkaat saattoivat mitata internet-yhteytensä nopeuden.