Puhelinliittymät

KATSO TARJOUS ILMAISEKSI

telia

Telia puhelinliittymät

Telialla on usein hyviä tarjouskampanjoita ja edullisia liittymiä.

moi

Moi liittymät

Moi Mobiili on suosittu, edullinen ja nopea liittymäntarjoaja.

telia

Telia nettiliittymät

Telia mobiililaajakaista on loistava vaihtoehto kodin netiksi ja esimerkiksi tablettiin.

⭐ Tilaa tarjoukset ja säästä!

Löydä sopiva puhelinliittymä sinun laitteellesi

Mitä kaipaat puhelinliittymältäsi? Mihin tarkoitukseen se on tulossa? Näiden kysymysten pohjalta on hyvä lähteä etsimään itselleen sopivaa liittymää. On järkevää pohtia esimerkiksi omaa datan käyttöä, tekstiviestien tarvetta ja normaalien puhelujen määrää. Näin tulet valinneeksi sellaisen liittymän, jossa et maksa turhista ominaisuuksista ja palveluista.

Uudet puhelimet tukevat nopeita yhteyksiä, kuten 5G-liittymiä. Sen takia ei ole järkevää ottaa mitä tahansa liittymää, vaan sinun kannattaa huolellisesti etsiä itsellesi sopiva liittymä. Alta voit valita mitä liittymää olet etsimässä. Suosittelemme sinulle parhaat vaihtoehdot.

Paras puhelinliittymä sinulle

5g

5G-liittymä

Älä jää jälkeen, vaan nappaa viimeisimmät nopeudet, joilla hoidat kaikki asiasi uskomattomalla nopeudella. 5G-liittymä tarjoaa loistavaa vauhtia arkeesi.

4g

4G-liittymä

Normaalit nopeudet riittävät sinulle ja pystyt hoitamaan asiat helposti 4G-liittymällä. Katso vaihtoehdot ja valitse paras 4G-liittymä omaan tarpeeseesi.

liittymätarjoukset

Liittymätarjoukset

Sinulla ei ole väliä, kuka liittymäsi tarjoaa, vaan paras tarjous on sinulle tärkein valintakriteeri uutta liittymää valitessa. Siinä tapauksessa katso liittymätarjoukset.

puhelinliittymä lapselle

Puhelinliittymä lapselle

Mikä liittymä sopii lapsen ensimmäiseksi puhelinliittymäksi? Katso mitkä vaihtoehdot ovat turvallisia ja helppoja vaihtoehtoja lapsen liittymäksi.

Kännykkäliittymä

Kännykkäliittymä

Vertaile kaikki uudet liittymät tavalliseen käyttöön. Täältä löydät sinulle sopivat kännykkäliittymät ja teet edulliset löydöt. Vaihda kännykkäliittymä nyt.

Kilpailuta puhelinliittymät

Kilpailuta puhelinliittymät

Kilpailuttaminen on ainut tapa saada säästöä kiinteisiin kuukausihintoihin. Siksi puhelinliittymän kilpailutus on todella tärkeää. Tee se helposti sivuillamme.

Vertailemalla voi vaikuttaa hintaan

Puhelinliittymien vertailu ja kilpailuttaminen on yhtä tärkeää, kuin ruokakaupassa ruokien hintojen vertailu. Pitkässä juoksussa muutaman euron säästö voi tuoda satojen eurojen säästön, joka on poissa kaikesta muusta tärkeästä. Älä siis jätä kilpailuttamista väliin, vaan ota se liittymä, joka vastaa sinun ja perheesi tarpeita kaikkein tarkimmiten. Näin säästät vaivalla tienaamaasi rahaa!

Maksuton vertailu

Sivuston käyttö ei sido mihinkään

Löydä kaikki tärkeimmät liittymät

Löydä yritysliittymät vaivattomasti

Säästä rahaa ja tee fiksuja päätöksiä

Puhelinliittymä on tärkeä yhteydenpitoväline

Puhelinliittymät ovat tärkeä osa monien ihmisten arkea, sillä ne tarjoavat yhteyden muihin ihmisiin ja Internetiin. Puhelinliittymät ovat saatavilla useita erilaisia, ja valitsemalla itselleen sopivan liittymän voi säästää rahaa ja saada tarvitsemansa palvelut.

Yleisesti käytetyt puhelinliittymätyypit ovat GSM-liittymät ja kiinteät laajakaistaliittymät. GSM-liittymät perustuvat digitaaliseen teknologiaan ja tarjoavat yleisesti kattavan verkon sekä monipuoliset lisäpalvelut, kuten musiikki- ja videopalvelut. Kiinteät laajakaistaliittymät taas tarjoavat nopean yhteyden Internetiin ja ne toimivat useimmiten paikallisverkossa.

Vertailemalla eri puhelinliittymien tarjouksia kannattaa huomioida tarpeisiisi sopivan puhe- ja tekstiviestimäärän, datasiirron määrän, hinta- ja kuukausimaksut sekä muut tarjotut lisäpalvelut. Muistathan myös tarkistaa, että valitsemasi liittymä tarjoaa hyvän kattavuuden alueella, jossa käytät puhelintasi eniten.

Puhelinliittymä vastaa käyttäjän tarpeita

puhelinliittymä

Jos haluat vaihtaa puhelinliittymää, on tärkeää tarkistaa, että uusi tarjoaja tarjoaa sinulle tarvitsemasi palvelut ja että hinnoittelu on sinulle sopiva. Muistathan myös tarkistaa uuden tarjoajan palvelutason ja asiakaspalvelun laadun ennen päätöksen tekemistä.

Puhelinliittymien lisäksi markkinoilla on myös erilaisia mobiililaajakaistaliittymiä, jotka tarjoavat nopean yhteyden Internetiin mobiililaitteilla. Mobiililaajakaistaliittymät ovat hyviä vaihtoehtoja, jos tarvitset nopean yhteyden Internetiin liikkuvassa tilassa, esimerkiksi matkoilla tai tapahtumissa.

Muistathan myös, että puhelinliittymän valinnassa kannattaa huomioida omat tarpeet ja budjetti sekä vertailla eri tarjouksia ennen päätöksen tekemistä. Valitsemalla itselleen sopivan liittymän voit säästää rahaa ja saada tarvitsemasi palvelut.

Onko olemassa erilaisia puhelinliittymiä?

Puhelinliittymien lisäksi markkinoilla on myös erilaisia muita puhelinpalveluita, kuten esimerkiksi IP-puhelinliittymät, jotka toimivat Internet-yhteyden kautta. IP-puhelinliittymät tarjoavat usein edullisempia puheluita ja tekstiviestejä, ja ne sopivat hyvin esimerkiksi yrityksille, jotka tarvitsevat useita puhelinnumeroita tai haluavat kustannussäästöjä puheluiden ja tekstiviestien lähettämiseen.

Erilaisia puhelinliittymiä on tarjolla runsaasti, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja tehdä päätös omiin tarpeisiisi sopivan liittymän valinnassa. Muistathan myös tarkistaa, että valitsemasi liittymä tarjoaa riittävän kattavuuden alueella, jossa käytät puhelintasi eniten, ja että se tukee tarvitsemasi palvelut ja toiminnot.

Erilaisia liittymiä ja tietoa

Alla on linkkejä kirjoituksiin erilaisista liittymistä ja muusta aiheeseen liittyvästä.

Mikä puhelinliittymä sopii minulle?

Parhaiten sopivan puhelinllittymän löydät vertailemalla liittymien ominaisuuksia ja valitsemalla niistä sellaisen liittymän, jonka ominaisuudet ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä.

Mitä ominaisuuksia minun kannattaa valita?

Valitse sellainen liittymäpaketti, joka vastaa parhaiten omia tarpeitasi, jolloin et tule maksaneeksi turhista ominaisuuksista, joita et käytä.

Mistä puhelinliittymä kannattaa hankkia?

Voit ostaa puhelinliittymän helposti netistä tai jos haluat henkilökohtaisempaa palvelua, voit soittaa operaattorille tai vierailla heidän liikkeessä tai myyntipisteellä.