Käytetyt puhelimet

Parhaat tarjoukset

puhelin edullisesti

iPhone, Samsung ja muut suosikit

Käytetty iPhone on huippusuosittu

Apple iPhone on tunnetusti yksi maailman suosituimmista älypuhelimista. iPhonessa on totuttu näkemään käyttäjäystävällistä ja uusinta mahdollista tekniikkaa. Ei ole yllätys, että kun uusi iPhone-malli lanseerataan, moni kuluttaja on valmis päivittämään puhelimensa uusimpaan versioon. Tämä jättää markkinoille suuren määrän hyväkuntoisia, aiemman sukupolven iPhoneja, jotka voivat palvella seuraavaa omistajaa useita vuosia. Monet kuluttajat valitsevat käytetyn iPhonen monista syistä:

  1. Kustannustehokkuus: Käytetyn iPhonen hankkiminen voi säästää satoja euroja, kun taas puhelin on edelleen erinomaisessa kunnossa.
  2. Ekologisuus: Olemassa olevan puhelimen uudelleenkäyttö vähentää jätteen määrää ja on ympäristöystävällisempi valinta. Jokainen käytetty iPhone, joka ostetaan, on yksi puhelin vähemmän kaatopaikalla.
  3. Laatu: Vaikka iPhone on käytetty, laite voi toimia vielä vuosia moitteetta.
  4. Päivitettävyys: Apple tukee vanhempia iPhone-malleja pitkään, mikä tarkoittaa, että vaikka ostaisit käytetyn iPhonen, saat silti uusimmat päivityksiä.

Kaiken kaikkiaan käytetyn iPhonen suosio on yhdistelmä taloudellisuutta, ekologisuutta ja Applen tunnettua laatua. Se on fiksu valinta monille kuluttajille, jotka haluavat huippuluokan puhelimen ilman uuden laitteen hintalappua.

⭐ Tilaa tarjoukset ja säästä!

Samsungit ovat suosittuja myös käytettynä

Samsung on tunnettu innovatiivisista älypuhelimistaan, joita se on valmistanut vuosikymmenten ajan. Yhtiö on luonut itselleen vankan maineen tarjoamalla laadukkaita laitteita kilpailukykyiseen hintaan. Kun puhutaan Android-käyttöjärjestelmällä toimivista puhelimista, Samsung on usein ensimmäinen merkki, joka tulee mieleen monille kuluttajille.

Käytetyt Samsung-puhelimet ovat erittäin suosittuja niiden monipuolisten ominaisuuksien, luotettavuuden ja edullisuuden ansiosta. Kun uusimmat mallit lanseerataan markkinoille huippuluokan teknologialla ja suunnittelulla, monet kuluttajat päivittävät uusiin malleihin. Tämä tarkoittaa, että käytettyjen Samsung-puhelimien markkinoille tulee jatkuvasti laadukkaita laitteita, jotka ovat edelleen erittäin toimivia ja ajantasaisia.

Samsungin laaja mallivalikoima tarkoittaa, että käytettynäkin voi löytää juuri itselleen sopivan puhelimen, olipa kyse sitten huippuluokan lippulaivamallista tai edullisemmasta peruspuhelimesta.

DNA ottaa käytetyt puhelimet ja voi myös hyvittää

DNA, yhtenä Suomen kärkiteleoperaattoreista, on tunnustanut tarpeen edistää kestävää elektroniikan kulutusta. Tämän vuoksi yhtiö on ottanut käyttöön ohjelman, joka kannustaa asiakkaita tuomaan käytettyjä puhelimiaan DNA:n liikkeisiin. Tämän ohjelman myötä kuluttajat voivat saada vanhasta puhelimestaan rahallista hyvitystä, joka voi helpottaa uudemman mallin hankintaa.

Kun asiakas tuo puhelimensa DNA:n liikkeeseen, laite tarkastetaan huolellisesti ja sen kunto arvioidaan. Tämän perusteella asiakkaalle tarjotaan hyvityssummaa, joka voi vaihdella puhelimen merkin, mallin ja kunnon mukaan. Tämä hyvitys voidaan usein vähentää suoraan uuden puhelimen hankintahinnasta, mikä tekee uuden laitteen ostamisesta entistä houkuttelevampaa.

Mutta DNA:n ohjelman etu ei rajoitu pelkästään taloudelliseen hyötyyn. Yhtiö varmistaa, että kaikki vastaanotetut käytetyt puhelimet kierrätetään vastuullisesti. Tämä tarkoittaa, että laitteet, jotka eivät ole enää käyttökelpoisia, käsitellään ympäristöä säästävällä tavalla, kun taas ne, jotka ovat edelleen toimivia, saatetaan esimerkiksi kunnostaa uudelleenmyyntiä varten.

Katso DNA;n verkkosivuilta tuoreimmat yksityiskohdat hyvitysohjelmasta.

Telia käytetyt puhelimet – Vie puhelimesi vaihtoon

Telia, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista telekommunikaatiopalveluiden tarjoajista, on osoittanut sitoutumistaan kestävän kehityksen periaatteisiin monin tavoin. Yksi näistä on heidän ohjelmansa, joka keskittyy käytettyjen puhelinten vaihtoon ja kierrätykseen.

Kun asiakas tuo vanhan puhelimensa Telian myymälään, hänelle tarjotaan mahdollisuus saada siitä vaihtohyvitys. Puhelimen kunto, merkki ja malli vaikuttavat siihen, kuinka suuren hyvityksen asiakas saa. Usein tämä hyvitys voidaan käyttää suoraan uuden puhelimen ostoon, mikä tekee teknologian päivittämisestä sekä edullisempaa että helpompaa.

Käytettyjen puhelinten vastaanottamisen lisäksi Telia varmistaa, että nämä laitteet kierrätetään tai käsitellään asianmukaisesti. Puhelimet, jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa, voidaan kunnostaa ja myydä uudelleen, kun taas vähemmän hyväkuntoiset laitteet menevät vastuulliseen kierrätykseen.

Vieraile Telian sivuilla tarkistaaksesi uusimmat tiedot hyvitysohjelmasta.

Elisalle voi viedä käytetyn puhelimen ja saada hyvityksen

Elisa on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista ja tarjoaa laajan valikoiman palveluita kuluttajille. Yhtenä palvelunaan Elisa on ottanut käyttöön ohjelman, jossa kuluttajat voivat tuoda vanhan puhelimensa Elisan myymälään ja saada siitä vaihtohyvityksen. Tämä on osa yrityksen pyrkimystä edistää kestävää kuluttamista ja vähentää elektroniikkajätteen määrää.

Kun asiakas tuo käytetyn puhelimen Elisan myymälään, asiantuntevat myyjät arvioivat laitteen kunnon ja määrittävät sen perusteella hyvityksen summan. Tämän summa voi sitten käyttää alennuksena uuden puhelimen hankinnassa.

Tämä palvelu ei ainoastaan tarjoa asiakkaille mahdollisuutta saada rahallista hyötyä vanhasta puhelimestaan, vaan myös varmistaa, että vanhat laitteet käsitellään ympäristöystävällisesti. Elisa tekee yhteistyötä kumppaneiden kanssa varmistaakseen, että laitteet kierrätetään asianmukaisesti tai uusiokäytetään, jos mahdollista.

Käy Elisan sivustolla saadaksesi ajankohtaiset tiedot hyvitysohjelmasta.

Elektroniikkaliikkeet, kuten Gigantti ottavat vastaan käytettyjä puhelimia

Nykyään yhä useammat elektroniikkaliikkeet ovat tunnistaneet tarpeen vastuulliselle kierrätykselle ja kestävälle kuluttamiselle. Esimerkkinä tästä, Gigantti, yksi Pohjoismaiden suurimmista elektroniikkajälleenmyyjistä, tarjoaa mahdollisuuden tuoda myymälöihinsä käytettyjä puhelimia. Riippuen laitteen kunnosta ja mallista, voit saada puhelimestasi vaihtohyvityksen, jonka voit käyttää alennuksena uuden tuotteen hankinnassa.

Jos puhelimella ei kuitenkaan ole suurta jälleenmyyntiarvoa tai se on liian vanha, Gigantti tarjoaa mahdollisuuden jättää se maksutta kierrätykseen. Tämä varmistaa, että vanhat ja ei-toivotut laitteet eivät päädy kaatopaikoille, vaan ne käsitellään asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti.

Kannattaako käytetty puhelin viedä operaattorille vai myydä itse?

Käytetyn puhelimen myynti voi olla haastavaa, ja valinnan tekeminen viekö laitteen operaattorille vai myykö sen itse riippuu useista tekijöistä. Operaattorille vieminen on usein helppoa ja nopeaa, ja saat heti arvion laitteesi arvosta. Toisaalta yksityismyynti voi antaa mahdollisuuden parempaan hintaan, mutta se vaatii enemmän vaivaa ja sisältää omat riskinsä, kuten epärehelliset ostajat. On tärkeää punnita helppouden ja mahdollisen korkeamman tuoton välillä tehdessäsi päätöstä.

Miten saada paras hinta vanhasta puhelimesta?

Kun haluat saada parhaan mahdollisen hinnan vanhasta puhelimestasi, yksityinen myynti esimerkiksi Tori.fi:n kaltaisilla markkinapaikoilla on usein tehokkain tapa. Myydessäsi puhelimen itse voit määritellä hinnan ja neuvotella siitä suoraan ostajien kanssa. Ennen myyntiä on kuitenkin tärkeää valmistella laite hyvin.

Puhdista puhelin sekä sisäisesti että ulkoisesti, jolloin se näyttää mahdollisimman hyvältä ja toimii moitteettomasti. Luo houkutteleva myynti-ilmoitus ja varmista, että liität mukaan selkeitä ja laadukkaita kuvia laitteesta, sillä ne auttavat ostajaa näkemään tuotteen kunnon ja parantavat mahdollisuuksiasi saada hyvä hinta.

Mitä tehdä ennen puhelimen vaihtoa tai myyntiä?

Ennen puhelimen vaihtoa tai myyntiä on tärkeää varmistaa, että henkilökohtaiset tiedot ja muut arkaluonteiset tiedostot on poistettu laitteesta. Aloita varmuuskopioimalla kaikki tärkeät tiedot, kuten kuvat, yhteystiedot ja sovellukset. Kun olet varma, että kaikki haluamasi tiedot on tallennettu turvallisesti, voit tehdä tehdasasetusten palautuksen, joka poistaa kaiken sisällön puhelimesta ja palauttaa sen alkuperäisiin asetuksiin.

On myös suositeltavaa poistaa kaikki SIM- ja muistikortit sekä irrottaa mahdolliset suojakuoret ja -kalvot. Puhdista laite ulkoisesti, jotta se näyttäisi mahdollisimman hyvältä potentiaalisille ostajille. Jos myyt puhelinta yksityisesti, varmista, että myynti-ilmoitus on selkeä ja rehellinen puhelimen kunnosta. Pidä myös kaikki laitteen alkuperäiset tarvikkeet, kuten laturi ja kuulokkeet, valmiina, sillä ne voivat lisätä laitteen arvoa ja houkuttelevuutta.

Kannattaako käytettyä puhelinta ostaa?

Käytetyn puhelimen ostamisen harkitseminen on yhä yleisempää monesta syystä. Ensinnäkin, käytetty puhelin on usein huomattavasti edullisempi kuin uusi vastaava malli, joten säästöjä voi kertyä huomattavasti. Lisäksi ostamalla käytetyn laitteen voi edistää kestävää kuluttamista ja vähentää elektroniikkajätteen määrää, mikä on ympäristön kannalta hyödyllistä.

Toisaalta käytetyn puhelimen ostoon liittyy myös riskejä. Laite voi olla viallinen tai siinä voi olla piilovikoja, jotka eivät ole heti havaittavissa. Takuu saattaa myös olla jo umpeutunut, jolloin mahdollisiin korjauksiin voi tulla lisäkustannuksia.

Jotta riskit minimoitaisiin, on tärkeää ostaa puhelin luotettavalta myyjältä, tutkia laitteen kunto huolellisesti ja tehdä tarvittaessa taustatutkimusta myyjästä. Kun nämä seikat huomioi, käytetyn puhelimen ostaminen voi olla erinomainen tapa saada laadukas laite edullisemmin ja samalla tukea kestävää kuluttamista.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi käytetty iPhone on niin suosittu?

iPhone on tunnettu laadustaan ja pitkäikäisyydestään, mikä tekee siitä luotettavan valinnan myös käytettynä.

Miten operaattorit, kuten Elisa ja DNA, hyvittävät käytetyistä puhelimista?

Monet operaattorit tarjoavat vaihtohyvityksiä, kun tuot vanhan puhelimesi liikkeeseen ja päivität uudempaan malliin. Hyvityksen määrä riippuu puhelimen merkistä, mallista ja kunnosta.

Onko käytetyn puhelimen myyminen itse parempi vaihtoehto kuin viedä se operaattorille?

Itse myydessä voi saada paremman hinnan, mutta operaattorille vieminen voi olla vaivattomampaa.

Mistä tiedän, että saan parhaan hinnan vanhasta puhelimestani?

Vertailemalla puhelimen hintaa eri kauppapaikoilla, kuten Tori.fi, ja tutkimalla markkinoiden nykyistä hintatasoa voit varmistaa parhaan mahdollisen hinnan.

Mitä minun tulisi tehdä ennen vanhan puhelimeni myyntiä tai vaihtoa?

On tärkeää varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedot, palauttaa puhelin tehdasasetuksiin ja varmistaa, että kaikki henkilökohtaiset tiedot on poistettu laitteesta.